Nyíló üvegajtó képgaléria

Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók

Toló üvegajtó képgaléria

Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók Üvegajtók

Üvegajtók (nyiló, toló)

Nyíló üvegajtók

Az általunk gyártott keret nélküli üvegajtók egyedi méretben készülnek. Gyártásukhoz mérettől függően 8, illetve 10mm vastag edzett üveget használunk, mely lehet víztiszta, vagy savmaratott, anyagában színezett zöld, szürke, bronzszínű vagy mintával homokfújt.

Savmaratott, homokfújt üvegajtóminták Savmaratott, homokfújt üvegajtóminták

Rögzítésük számtalan módon megoldható. Régi fa, vagy fémtokra is szerelhető, de beépíthetők tok nélkül, falazatra pántolva, vagy akár alsó-felső forgásponttal. Termékeink a legmegbízhatóbb szerelvények használatával készülnek, és kerülnek beépítésre. A fém és az üveg kombinációja, a minimális szerelvényhasználat, sajátos modern stílust kölcsönöz környezetének. Célunk az, hogy munkánkkal megfeleljünk a legmagasabb minőségi elvárásoknak, kivívjuk ügyfeleink bizalmát, elégedettségét.

Toló üvegajtók

Az edzett biztonsági üvegből készített, könnyen szerelhető tolóajtó korszerű, és esztétikus. Praktikussága, és minimális helyigénye miatt a tervezők, és belső építészek nagy szeretettel alkalmazzák, hiszen a mozgatás során nem veszít teret az ajtószárny nyitásával, szemben a pántolt ajtókkal. Elegáns szerelvényei alkalmassá teszik mennyezetre, vagy oldalfalra való rögzítését is. Bontás nélkül szinte minden ajtónyíláshoz alkalmazható, kombinálható igény szerint fix üveggel is.

Gyártásukhoz mérettől függően 8, illetve 10mm vastag edzett üveget használunk, mely lehet víztiszta, vagy savmaratott, anyagában színezett zöld, szürke, bronzszínű vagy mintával homokfújt. A kiváló minőségű szerelvényeknek köszönhetően az üvegtábla halkan fut az alig 60mm magas felső vezetőben. Az ajtóra szerelt rozsdamentes kézfogó, vagy az üveg síkjába süllyesztett húzó, modern stílussal ruházza fel tolóajtaját.

Egyedi mértben készítjük, és tervezzük, előzetes felmérés, illetve igényeik szerinti egyeztetés alapján üvegajtóinkat. Kérje szakembereink segítségét már a tervezésnél. Árajánlatkérésére 1 napon belül válaszolunk. Forduljon hozzánk bizalommal.