Képgaléria

Üvegfalak Üvegfalak Üvegfalak Üvegfalak Üvegfalak Üvegfalak Üvegfalak Üvegfalak Üvegfalak Üvegfalak Üvegfalak Üvegfalak Üvegfalak Üvegfalak Üvegfalak Üvegfalak Üvegfalak Üvegfalak

Üvegfalak, Sorolófalak

Üvegfalak

Az üvegfalak jelentik a megoldást, a modern térelválasztásra. Bárhol felépíthető, bárhogyan variálható rendszerek. ragasztott, vagy edzett biztonsági üvegből készülnek. Fogadószerkezetük szinte láthatatlan, könnyed, légies stílust kölcsönöz épületének. Az üvegfalak tartószerkezetei, kellő biztonsággal tartják meg, a falba épített keretnélküli üvegajtókat, tolóajtókat. Tökéletesen használható irodaházak, középületek, családi házak térelválasztására anélkül, hogy megtörné a belső teret, és a természetes fény útját. Kérje árajánlatunkat, szaktanácsunkat.

Egyedi megjelenést érhetünk el laminált üveg alkalmazásával ha az üvegek közé fényképet, papírt, furnért vagy textilt laminálunk.

Soroló falak:

Több funkciós terek térelválasztása sorolható üvegfallal. Squas pályák, konferenciatermek elválasztására, télikertek, teraszok lezárására kitűnően alkalmas. Teljesen szétnyitható, és 1 percen belül összetolható. Felső vezetősínre függesztett üvegtáblák keret nélkül, függőleges osztás, merevítés nélkül kerülnek beépítésre. A térelválasztó szerkezet szinte láthatatlan. Az alábbi képek mutatják a soroló fal működését.

Üvegfal zárt állapotban
Zárt állapotban: szétnyitása csak egy mozdulat Üvegfal nyitott állapot
Nyitott állapot: az üvegtáblák parkoló pozícióban

Ahogyan az a képeken is látszik, a fal egy közbenső ajtóval van szerelve, mely zárt állapotban úgy működik, mint egy keret nélküli üvegajtó, és ugyan úgy sorolható, mint a többi üvegtábla. Az ilyen falakat mérettől függően 8, illetve 10mm vastag edzett biztonsági üvegből készítjük, melyek hőkezeléses eljárás során teljesen biztonságosak, a normál üvegnél ötször tartósabbak, ellenállóbak lesznek a külső fizikai hatásokkal szemben. Az alsó lábazati profilban letűzők találhatók, melyek segítségével az elemek tökéletesen fixálhatóak, rögzíthetőek.