Képgaléria

Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz Üvegterasz

Üvegterasz

Üvegterasz, eltolható üvegfalak, erkélyek lefedése

Természet közeli, nyugodt környezetet teremthet  Önnek és családjánka az üvegterasz. Kibővítheti életterét, közvetlen kapcsolatba kerülhet a természettel, évszaktól és időjárástól föggetlenül. Zavartalanul élvezheti a napsütést, az év minden napján. Az állatalunk kínált rendszer keret nélküli, teljesen mobil, gyakorlatilag mindenhol beépíthető rongálás nélkül.

A kihajtható, sorolható üvegtáblák könnyedén mozgathatóak, kezelhetőek. Egyszerűségéből adódóan csekély a lehetőség a meghibásodásra. Könnyen tisztítható, homogén felületén nem fog az idő vas foga. Teljes mértékben ellenáll az időjárás viszontakságainak. Az üvegtáblák 8mm-es edzett biztonsági üvegből készülnek, melyek a hőkezeléses eljárás során 4-5 ször többet bírnak mint a hagyományos üvegtáblák, így maximális biztonságot nyújt. Választható víztiszta, zöld, szürke, bronz színben, homokfújt mintás felülettel, cég logóval, teljes felületén savazott, matt kivitelben. A kilátást nem gátolja semmi, a panoráma teljesen zavartalan.

A terasz elsődleges célja ma már egy olyan új tér létrehozása, amely az évszaktól és az éppen aktuális hőmérséklettől,napszaktól függetlenül biztosítja számunkra a természet közelségét, a virágok szépségét és a napsütés élvezetét az általuk megnövelt lakótérben.

A külső térrel való kapcsolat, illetve a külsőből a belsőbe való átmenet e forradalmi rendszerrel könnyedén megvalósítható. Így ez a terület egész évben használható és a ház szerves részévé válik.

Egy esztétikusan beépített terasz nagymértékben emeli a ház forgalmi értékét – és persze az ott lakók életminőségét is. Ha pedig mindezt osztások nélküli üvegből készítjük, gyakorlatilag úgy érezhetjük magunkat, mintha a természetben lennénk.


Üvegterasz kialakítások.

Alumínium profil, mozgó vázszerkezet, irányító kar, görgők és szigetelő anyag. A szerkezet a tartókereten kívül semmilyen más vízszintes vagy függőleges oszlopot nem tartalmaz, így a kilátás teljes és zavartalan. Kívülről nézve az épület szerkezetében semmilyen változás nem észlelhető. A többfunkciós üvegrendszer használata a mozgó váz-szerkezetnek köszönhetően egyszerű. Szerkezeteink minden esetben statikailag, egyedileg ett elemekből készülnek.

Színválaszték

Kívánság szerint az üvegre mintázat vagy logó kérhető, illetve maximálisan sötétíthető.